Születésünk egy előre megtervezett időpontban történik és életünkbe betervezünk minden eseményt, találkozást, illetve az egó által jó vagy rossznak megítélt pillanatot. Ezért bármi történik életünk során, senkit sem hibáztathatunk, sem a szülőket, sem a szomszédot, vagy éppen a jó Istent. Inkább azon kell elgondolkodni, miért akartuk megélni, mit kell tanulni belőle. Lehet ez baleset, érzelmi vesztés, bármi.

 

Életünk eseményei vagy jók, vagy értünk vannak!

 

Amikor megjelenik egy, az egó által problémának vélt esemény, a háttérben mindig a feladat elkerülése látható. Sorsfeladatunk megélése nem egy pillanat, egész életünk során végig kísér minket. Egy feladat, ami meghatározza életünk során bekövetkező eseményeket és a döntéshelyzeteket. Feladatra születtünk, ami a születésünkkor kezdődik. Ezután egy tanulási folyamat következik, majd jönnek az élethelyzetek, melyekben megtörténik a felkérdezés.

 A felkérdezés olyan esemény vagy élethelyzet, ahol a Sors, választás elé állít minket. Ilyenkor kell a saját feladatunknak megfelelően döntenünk. Nagyon fontos, hogy ezt „ego” nélkül tegyük, mert az ego, mindig rossz irányba visz minket, a feladatunk ellen dolgozik. Az ego, ugyanis nem képes elfogadni az alárendelt szerepet, egy olyan akaratos megnyilvánulás, ami mögött a „csak azért is„ jelenik meg. Az ilyen döntéseket mindig meg is szoktuk bánni! Jó vagy rossz nem létezik, analógiák vannak, amiket meg kell élnünk, hiszen ezekből tanulunk.

A horoszkóp elemzése során négy típust vizsgálunk. Ezeket szeretném bemutatni, hogy mindenki egy kis képet kapjon a saját életében megjelenő eseményekről. Be kell látni, nincsenek véletlenek. Az események nem csak „úgy” megtörténnek velünk. Feladatra születtünk, az általunk megtervezett feladatra, amit életünk során a Sors behajt, illetve segít annak megvalósításában, megélésében.

 

Sorsfeladatunkat a Szaturnusz és Jupiter

analógiái határozzák meg

 

Vegyünk elsőnek a „Kiszolgáltatott horoszkópot” Mit értünk ez alatt, mire kell figyelnünk.

Olyan feladatra, élethelyzetre, eseményre kell gondolni, amit önmagunktól nem akarunk megvalósítani, hárítunk. Ezért a Sors belekényszerít minket, és ettől érezzük magunkat kiszolgáltatottnak. Ezek lehetnek:

Érzelmi   – a lelkünkre ható

Anyagi    – a pénztárcánkat érintő

Testi       – betegségeket jelentő analógiák

Megélési lehetőségei:

  1. Érzelmi kiszolgáltatottság:

            Mindig a lelkünkre hat, érzelmileg érint meg minket, ami lehet vesztés vagy fájdalom.. Megélhetjük családban vagy éppen munkában, de bármilyen más emberi kapcsolatban is megjelenhet.

 

  1. Anyagi kiszolgáltatottság:

            A mai világban, mikor az anyagiak ennyire fontos szerepet töltenek be a világban, a Sorsnak igazán könnyű dolga van. Akinek fontos a pénz egészen biztos, hogy itt kapja a felkérdezést. Mivel az anyagiak a megélhetésünkhöz nélkülözhetetlen, ennek a feladatnak a megélése igen nehéz. Próbálják megfontoltabban kezelni az anyagiakat, mert nagyon könnyen lehet, mindent elveszíteni! Akiknél ez feladatnak jelenik meg, egész életükben küzdenek vele.

 

  1. Testi kiszolgáltatottság:

            Itt mindig betegségre kell gondolni! A betegség ne gondolják, hogy rossz dolog, sőt nagyon is jó. Amikor nem tudunk fizikai szinten megélni egy analógiát, a Sors így segít nekünk. A betegség, mindig megegyezik a feladatunknak megfelelő, (amit éppen próbálunk elkerülni) analógiával. Gondoljanak bele, mielőtt megbetegedtek, milyen eseményt, hárítottak, amit nem tudtak elfogadni, amit nem tudtak megélni, amiből már nagyon elegük volt, de nem tudtak változtatni, stb. Ezért kapunk egy betegséget, amivel kiváltjuk, a fizikai szinten meg nem élt analógiát. A lelkükre figyeljenek! Keressék meg azt az élethelyzetet, ahol egó-val akartak érvényesülni. Nem sikerült valami és nem bírják elviselni. Rágódnak a problémán, de nem találnak kiutat. Na ekkor jön a Sors, és segít.

Vegyünk példának három, gyakran előforduló betegséget:

Torokgyulladás

    Akinél megjelenik a betegség, annak a környezetében kapcsolati probléma mutatkozik. Olyan helyzetbe került, amit nem tud „benyelni” A gombóc, ott van a torkában s addig ott is marad, míg ki nem mondja, illetve nem beszéli meg a problémát az adott személlyel.

Herpesz

    Ez a betegség anyagi problémák esetén jelentkezik. Úgy érzi, anyagilag ki van szolgáltatva, nem érzi magát biztonságban, de jelentkezhet párvesztéskor is.

Epeprobléma

    Allergia jelenik meg, a bőr ragyás, kiütések láthatók. A betegséget izomfájdalom előzi meg. Mindennapos probléma, ami a szabad akaratunk megélésének korlátozása esetén jelenik meg.

Sorolhatnám a betegségeket, de nem ez a célom. Azt szeretném megmutatni, hiába vesznek be a sok különböző gyógyszerkészítményből, az alap problémát kell megoldani.

A gyógyszer elnyomja a fájdalmat, de nem szünteti meg az igazi problémát. Átverik a szervezetüket, ami újabb és újabb betegségben jelzi a megoldás fontosságát. Az első jelzésnél figyeljenek a lelkükre, csak önmaguknak kell beismerni a probléma igazi okát. Tegyék meg!

                     

A Független horoszkóp tulajdonosai erős, akaratos, magabiztos emberek, akik nem tűrik a korlátokat. Mások döntéseit nehezen, vagy egyáltalán nem fogadják el. 

Szabadság vágyuk erős.         

Szeretnek motorozni, mert ilyenkor övék a világ, (legalábbis, ezt hiszik) Nincs korlát, csak a szabadság. Esetleg olyan hobbyt választanak maguknak, ami magányos tevékenység. (horgászik, lovagol, ejtőernyőzik, kerékpározik, stb.) A képlet megélési lehetőségeihez tartozik, hogy egyedül marad, nem házasodik meg és nincs saját családja, ha mégis megteszi, azt nagyon nehezen viseli. Akiknek fontos a függetlenség, mindig a Sorstól várják a megoldásokat, önmaguk nehezen vagy egyáltalán nem tudnak dönteni. Ez a döntésképtelenségből, vagy a felelősség hárításából adódik. Mivel a külső korlátokat hárítják, inkább elmenekülnek, de nem fogadják el, ezért a Sorsnak egy olyan eseményt kell hoznia, amit majd mégis bevállalnak. Ez lehet például egy baleset, ami a mozgásban korlátozza, viszont fontos, hogy ez, élet végéig tartó betegséget jelent. Egy másik megélési lehetőség, amit minden nap, adott időben kell elvégezniük. (mérni, szúrni, számolni, stb.) Ilyen például a Cukorbetegség.

A Sors náluk is megtalálja azt a pontot, ahol őket is megfoghatja. A felkérdezés számukra is egy nagyon fontos dologról, tárgyról vagy személyről való lemondás lesz, aminek elvesztése fájdalmas a számukra. Itt szoktuk megkérdezni: Miért pont velem történik? Az önfeláldozó horoszkóp tulajdonosának a lemondást kell megtanulnia. Lemondani azokról a dolgokról, amik fontosak, amit nehezen szerzett meg, vagy egy olyan kapcsolatról, ami fontos volt. S ha eddig könnyedén lemondott a számára kevésbé, vagy egyáltalán nem fontos dolgokról, erről már nem tud. Amikor magától mond le, benne lehet az egója, ha nem sikerül, a sors mondatja le.

 

Bizonyára találkoztak már olyan emberekkel, akik bármit tesznek, küzdenek, mégis mindent elveszítenek. Kívül álló azt gondolná, milyen szerencsétlen, semmi sem sikerül neki. Ők az Áldozati horoszkóp tulajdonosai. Életükben az események mindig kívülről jönnek, nincs beleszólásuk. Általában másokhoz kell alkalmazkodniuk, ami persze az egónak nem tetszik és mivel minden lázadásuk kudarcba fullad, áldozatnak érzik magukat. A megoldás egyszerű: minden helyzetben, mindenkivel önzetlennek kell lenniük és bármit tesznek vagy adnak másoknak, nem szabad viszonzást várniuk.

És végezetül néhány mondat::

Feladataink három részből tevődik össze és tökéletesen kiegészítik egymást.

- Sorsfeladat

- Életfeladat

- Radix képlet típusa

Aki éli feladatait, keveset lesz beteg, és a Sorstól segítséget kap. Persze azt nem állítom, hogy aki már beteg azonnal meggyógyul, természetesen folytassa az orvosi kezelést, de az elfogadással és azonosulással nagyon sokat tesz önmagáért. Azt érzi majd, hogy sikeres és mindent meg tud oldani, mert tud azonosulni az eseményekkel. Önmagával elégedett, kiegyensúlyozott emberré válik. Többé már nem egy mások által teremtett illúzióvilágban él, hanem a saját analógiáiban kezd kiteljesedni. Feladataink megértése és elfogadása idő, egy folyamat, ami tanulások eredményeként jelenik meg. Ezért elkezdeni sosem késő, vagy felesleges. Figyeljenek életükre, az abban bekövetkező eseményekre és tanuljanak belőle.  A történésekért ne hibáztassanak másokat, ne hárítsák a felelősséget, hanem gondolkodjanak el azon, miért történt, miért tervezték be az életükbe. Amikor ezt megértik és elfogadják és tudatosan tudják használni, máris sokat tettek önmagukért, a sikeres életükért.

 

Sok sikert kívánok feladataik megvalósításához!

 

A cikk szerzői jogvédett, további felhasználása nem engedélyezett!